Собственик на магазин на улица "Бяло море" в "Кючук Париж" се

...
Собственик на магазин на улица "Бяло море" в "Кючук Париж" се
Коментари Харесай

Проговори собственикът на магазина в Кючука, станал обект на безпардонно нагли кражби!

Собственик на магазин на улица "Бяло море " в "Кючук Париж " се обърна към Plovdiv24.bg , с цел да показа за следващата кражба, станала в обекта му. Наш кореспондент се свърза с мъжа, с цел да попита "Конкретният случай ли преля чашата? ". "При мен сходна кражба не е за първи път ", показа Георги Михайлов. Той три пъти е алармирал в районното ръководство, какъв брой пъти не е - не е броил. Кадрите, оповестени при нас пък са за предварителна защита, гласност и правдивост. "Искам да се дава публичност, да се разчуе, че този обект се гледа, че са взети ограничения ", безапелационен е пловдивчанинът.
"Дори на полицията съм споделил - нито желая парите, нито нищо ", разяснява той, пояснявайки, че и предходната година е пуснал сигнал за посягане над стоката му. Тогава става дума за 50-годишна жена, окрала артикули на стойност 15 лв.. След три месеца органите на реда стигнали до резултат, даже върнали парите, тъй като такива са наредбите. 
"За тези 15 лв. отделих толкоз време, един ден бях в районното да подам жалбата, след това да ми върнат парите, които по този начин аз нямам рекламация към тях, само че такова било правилото ", споделя мъжът. 
"Имам записи, имам скъпо видеонаблюдение и в последна сметка - остават безнаказани. Тогава за какво да не пристигна да открадне повторно. Въпросът е с какъв ум се вземат решение на кражба при толкоз камери? Дързостта идва от възприятието за безотговорност и неналичието на морал. Повечето ми клиенти са младежи, нямат нито ценностна система, нито нищо. Той даже не може да се обиди - запитвам го: "Не ти ли е неловко, не те ли е позор ", а той изобщо не реагира. Аз, в случай че съм на неговото място, ще потъна в земята, а той те гледа безочливо ", споделя не без оскърбление притежателят. 
Обект на обири в обекта му стават най-вече лъскавите артикули - първокласна бира2(като в последния случай), кутия първокласни бонбони и чипс пък отмъкнала предходната мераклийка. "Лъскавите работи притеглят, не ги влече естественото - да открадне самун, сирене и кашкавал ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР